Nydalen

Vi er din partner for smarte og innovative løsninger

Telehuset er ledende i Norge på Samordnet Kommunikasjon. Er du ute etter gode produkter fra anerkjente leverandører kan vi levere totalløsninger tilpasset deres behov. Dere kan forvente førsteklasses produkter, tjenester og service. Med spesialister på mobile løsninger, er vi alltid her for dere.

Vi leverer skreddersydde løsninger som Mobilt Bedriftsnett, Office365 og SWITCH.

Har din bedrift behov for ny mobilpark og IT-utstyr? Vi kan sette opp, installere og levere etter deres individuelle behov.

SWITCH - Oppgrader mobilparken på en smart måte! 

Vi tilbyr både kjøp, innbytte og forsikring gjennom Telehusets ordning SWITCH. Med denne løsningen slipper man store utlegg, da både mobiler og annet utstyr kan innlemmes i denne avtalen. Perioden avtaler vi etter deres behov. På denne måten vil dere ha mulighet for kontinuerlig oppdatering av utstyr. Telenor har SWAP for privatmarkedet – SWITCH er vår løsning for bedriftsmarkedet.

Rådgivning

La oss bidra til å kartlegge din bedrifts behov og utfordringer. Vi har gode rådgivere med lang erfaring innen Telecom og IT-bransjen, og bidrar gjerne til å utarbeide en komplett løsning. Ønsker dere oppgradering av en eksisterende løsning tar vi gjerne del i oppgradering av denne.

Opplæring

God opplæring av bedriftens brukere er viktig for å kunne utnytte løsningen fullt ut.

Ta kontakt for et uforpliktende møte, så kan vi sammen se på hvordan vi kan forbedre deres hverdag.

Åpningstider

Mandag - fredag   09:00 – 16:00

Kontakt

Nydalsveien 28
0484 Oslo

Telefon: 91 70 70 40
E-post: nydalen@telehuset.no

Kontakt

Kart