SamKom – alt fra én leverandør

Følger bedriften din med i tiden? Okei, så har dere internett, datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett på jobben. Men er arbeidsflyten bedre av den grunn? 

Du har kanskje hørt om samordnet kommunikasjon, eller unified communications. Hos Telehuset kaller vi det SamKom – en tjeneste som samler alle former for bedriftskommunikasjon i én felles løsning: Telefon, e-post, chat, sentralbord, videomøter, skjermdeling og dokumentdeling. Resultatet er smidigere arbeidsflyt, bedre samarbeid og kompetansedeling, høy tilgjengelighet og økt produktivitet. Mer penger til overs – og mer tid til overs!

30 minutter ekstra per ansatt

Med SamKom er brukerne i fokus – ikke teknologien. De ansatte styrer sin egen tilgjengelighet, frigjøres fra kontorpulten og kan samarbeide på tvers av lokasjoner. Eller få rom for konsentrasjon og arbeidsro når det trengs. Arbeidsdagen blir mer effektiv, dialogen med kunder og kolleger mer strømlinjeformet – og dødtid elimineres.

Hasta la vista, avstand!

SamKom er spesielt velegnet for bedrifter med mobile medarbeidere, kontorer på flere steder, utplasserte konsulenter og utstrakt bruk av hjemmekontor. Avstand er ingen hindring – man har tilgang til alle arbeidsverktøy uansett hvor man befinner seg.

Lei av sikkerhetskøen på flyplassen?

Alle de timene som går bort på jobbreiser… ville du heller brukt dem til noe annet? SamKom gjør det mulig å erstatte de fysiske reisene med virtuelle møter i form av videosamtaler. CO2-utslippene reduseres, og bedriftens reisekostnader kan kuttes betraktelig.

På tide å rykke opp en divisjon?

SamKom åpner for at mindre bedrifter kan få tilgang til de samme kommunikasjonsløsningene som store konsern med egne IT-avdelinger. Løsningen leveres som en skytjeneste. Sikkert og stabilt – uten store IT-investeringer.

SamKom fra Telehuset baserer seg på tjenester fra kjente leverandører som Microsoft og Telenor, og bygger på programvare og infrastruktur dere allerede har. Det betyr et brukergrensesnitt som er enkelt å sette seg inn i.

Lyst til å følge med i tiden?

Telehuset er ledende i Norge på samordnet kommunikasjon, og leverer både hardware, software, lisenser, oppsett, kurs, drift og support. Kontakt ditt bedriftssenter, så kommer vi og forteller mer om hvordan SamKom kan bidra til bedre dialog og samhandling – både internt i bedriften, og ut mot kunder og samarbeidspartnere.

Kontakt oss for å finne ut hvordan din bedrift kan følge med i tiden!  Finn ditt bedriftssenter

Vil du se et eksempel på hvordan SamKom virker i praksis? Sjekk ut filmen nedenfor!

  • Reduserte reisekostnader
  • Reduserte ringekostnader
  • Redusert miljøbelastning
  • Færre timer på reisefot
  • Velkjent grensesnitt, lett å lære seg
  • Kortere beslutningssykluser
  • Mer attraktiv arbeidsplass
  • Bedre flyt, mindre fuzz