Videomøte i stedet for
rushtrafikk. Den følelsen.

Videokonferanse

Lei av å farte fra møte til møte? Med videokonferanse sparer bedriften både tid, penger og miljøet. Hold kontakt med kolleger, kunder og samarbeidspartnere uten å forlate kontoret!

Hvilken videopakke passer for dere?

Xtra Small

Xtra Small
Videokonferanse rett på din bærbare PC, uten omfattende investeringer. Du får fleksible og sikre videomøter som også fungerer mot annen profesjonell videokonferanse. Webkamera og PC-klienten Cisco Movi installeres på PC-en.

Small

Small
Bytt ut skrivebordtelefonen med en videotelefon! Du får krystallklar tale, HD-videokvalitet og naturlig samarbeid i en og samme enhet. Videotelefonen er like enkel å bruke som en vanlig telefon.

Medium

Medium
Videokonferanse og PC-skjerm i samme enhet! Den 24” store skjermen har innebygget HD-kamera som gir deg opplevelsen av at de du snakker med sitter på andre siden av bordet. Skjermen gir god plass til flere samtidige deltakere, og den elegante skjermen fungerer som ekstern PC-skjerm når den ikke brukes til videosamtaler.

Large

Large
Den optimale løsningen for små og mellomstore møterom der man er flere deltakere i samme rom. Størrelsen på skjermen avgjør hvor mange deltakere man vil ha med fra hver lokasjon. Med en 42” skjerm kan man fint være 4-5 deltagere i samme rom.

Large

Xtra Large
Tilpasset en større grupperomsløsning med mange deltakere. Et eksempel på en slik løsning kan være Cisco Profile-serien. Denne serien finnes i flere størrelser (42”, 52” og 65”) med enkel eller dobbel skjerm, avhengig av dine behov.

Enklere enn noensinne

  • HD-bilde
  • Krystallklar tale
  • Ingen kostbar infrastruktur
  • Kun en fast månedspris
  • Trenger kun en internettlinje