SWITCH - Oppgradér mobilparken på en smart måte!

Bruker dere mye tid på å administrere innkjøp av mobiltelefoner til de ansatte? Og har dere mobiler som strengt tatt burde vært byttet ut? Med innbytteordningen SWITCH kan dere “switche” med god samvittighet – og spare penger på å leie i stedet for å eie mobilene selv.

Mange bedrifter har en ressurskrevende ordning for administrasjon av mobiltelefoner; det være seg innkjøp, oppfølging av abonnementer, reparasjoner og vurdering av tidspunkt for innbytte. Telehusets finansieringsprogram gir bedriften større fleksibilitet og forutsigbarhet. Vi gjør det enklere å oppgradere mobiler – og håndtere utrangerte telefoner på en trygg, miljøvennlig og kostnadsbesparende måte. Skjermforsikring kan også inkluderes.

Telenor har SWAP for privatmarkedet – SWITCH er vår løsning for bedriftsmarkedet. 

Vite mer? Finn ditt nærmeste bedriftssenter eller fyll ut kontaktskjema 


SWITCH består av tre ulike tjenester:

Flex: Alltid nye mobiler

Dette er en finansieringsløsning der alle de ansatte får utlevert nye telefoner, ferdig satt opp og klare til bruk. Leieperioden løper i 18 eller 24 måneder, deretter leveres mobilene tilbake til Telehuset. Restverdien kommer bedriften til gode i form av en besparelse på opptil 20 % av mobilkostnadene. Dere har full fleksibilitet hvis det oppstår behov for nedskalering av ansatte, ved endringer i prosjektoppdrag eller ved ønske om å oppgradere til ny teknologi underveis i avtalen.

 

Upgrade: Fornøyde ansatte

Upgrade-ikon

Denne løsningen passer for bedrifter som holder seg til prisgunstige mobiltelefoner, men der de ansatte kan velge en mer eksklusiv modell mot å betale mellomlegget selv. Differansen dekkes via lønnstrekk, uten ekstra administrasjon for dere. Ordningen gir lavere investeringskostnader, samtidig som dere får utnyttet mobilens restverdi etter leieperiodens slutt. De ansatte på sin side sparer inntil ca. 40 % i forhold til om de skulle kjøpt mobilen privat.

 

Trade In: Tjen penger på de gamle mobilene

Trade-in-ikon

Sitter bedriften på mange utrangerte mobiler? Gjennom vår innbytteordning Trade In kan dere få betaling for de gamle mobiltelefonene, og slik redusere investeringen i ny teknologi. Dette gjelder telefoner dere har fra før, altså utenom avtalene Flex og Upgrade. Vi kjøper de brukte telefonene for en god pris, og sletter alt innholdet på en sikker måte. Deretter blir de enten resirkulert eller solgt til utlandet.

 

th-finans

Vite mer? Fyll ut dette skjemaet, så tar vi kontakt.

s7

Kontakt ditt bedriftssenter

SWITCH fra Telehuset

  • Innbytteordning for bedrifter
  • Leie mobiler i stedet for å kjøpe
  • Utnytt restverdien i gamle mobiler
  • Alltid siste nye teknologi
  • Miljøvennlig resirkulering
  • Sikker sletting av utrangerte mobiler
  • Enkel administrasjon
  • Skjermforsikring kan inkluderes