Rådgivning

Er det trygt å ha jobb-mailen på mobilen? Vil videokonferanse lønne seg for min bedrift? Hva er cloud computing? Har vi de mest fornuftige abonnementsavtalene? Og hva hvis en mobil med sensitiv informasjon kommer på avveie?

Ikke alle bedrifter har sin egen IT-avdeling. Og hvis dere har en IT-ansvarlig, så har han antakelig mer enn nok å henge fingrene i. Trøsten er at du trenger ikke være ekspert på mobil kommunikasjon. Den rollen har nemlig vi! 

Vi leverer ikke bare mobiltelefoner og abonnementer, men sitter på kompetanse til å kombinere kommunikasjonsløsninger med gode råd, solid oppfølging, trygghet og effektiv support. Resultatet av dette er at kundene opplever en forskjell i hverdagen. Vi leverer business as unusual slik at kundene på sin side kan drive sin business as unusual – de opplever færre frustrasjoner enn «usual» og øker sin produktivitet takket være innovative tjenester og økt mobilitet.

Rådgiverne i Telehuset følger med på trendene, er oppdatert på produktfronten og vet hvilke tjenester som kan sys sammen for at nettopp din bedrift skal rulle og gå. Resultat: Fleksible og effektive medarbeidere som har «oppetid» hvor som helst og når som helst. Den følelsen!  

Kontakt oss, så forteller vi mer!  Finn ditt bedriftssenter