Business as unusual

Business as unusual

Mobilløsninger og skytjenester fra Telehuset får hverdagen til å sveve.

Les mer om oss
Vi tar oss av all driften

Vi tar oss av all driften

Med Drift&Mobilitet sørger vi for at teknologien i bedriften din funker som den skal.

Les mer
Finn Telehuset nærmest deg!

Finn Telehuset nærmest deg!

All business is local - og det er stor sjanse for at et av våre 25 bedriftssentre er nær deg.

Søk etter bedriftssentre

Aktuelle produkter

Samsung

Samsung

Koreanske Samsung er en ledende produsent innen mobiler, lyd og bilde, IT-produkter og hvitevarer. Samsung har de siste årene fått solid fotfeste i Norge, blant annet gjennom mobiltelefonen Galaxy S og nettbrettet Galaxy Tab. 

Les mer
Sony

Sony

Få selskaper har kunnet måle seg med Sonys omdømme når det gjelder utvikling, oppfinnsomhet og pålitelighet. På mobilfronten har de først og fremst hevdet seg gjennom den populære Xperia-serien. 

Les mer
Apple

Apple

Apple startet revolusjonen i mobiltelefonmarkedet med iPhone og AppStore, og med nettbrettet iPad definerte de framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter. Apple har en stor markedsandel i Norge, og stadig flere bedrifter satser på iPhone og iPad. Telehuset er en ledende Apple forhandler i Norge.

Les mer
HTC

HTC

HTC er et av de mest hurtigvoksende selskapene i den mobile sektoren og har meget høy anerkjennelse blant kundene. HTC har blant annet integrert lydteknologien Beats Audio i sine smarttelefoner, og er også kjent for svært gode mobilkameraer.

Kontakt oss for aktuelle HTC produkter
Windows

Windows

De såkalte Windows-telefonene produseres av Microsoft og omfatter Lumia-smarttelefonene. Disse kommer i ulike modeller og prisklasser, og bruker OneDrive til sømløs integrasjon på tvers av devicer.  

Les mer
Huawei

Huawei

Huawei er en global telekommunikasjonsleverandør som leverer løsninger til en tredel av verdens befolkning. Selskapet ble etablert i 1987 og har over 180 000 ansatte i 170 land. Huawei kom for alvor inn i det norske mobilmarkedet i 2014 med sin P og Mate serie. De er nå den neste største mobilaktøren i verden og vokser kraftig i det norske markedet.

Les mer
Jabra

Jabra

Jabra er en ledende leverandør av hodesett – både trådløse og trådbaserte, med komfort og lydkvalitet i toppklasse. 

Les mer
Plantronics

Plantronics

Plantronics introduserte det første lettvekts hodesettet i 1962 og anses som verdens ledende innen kommunikasjonshodesett. Selskapet er vel etablert innen callcenter/kontormarkedet, IP/UC-telefoni, mobil/DECT-telefoner og PC/gaming-hodesett. 

Les mer
Nettbrett

Nettbrett

Telehuset leverer nettbrett fra en lang rekke produsenter og tilbyr også konfigurering, sikkerhetsoppsett og fjernadministrasjon.

Les mer
Hodesett

Hodesett

Vi samarbeider med de ledende leverandørene av hodesett til bedrifter som stiller høye krav til komfort, lydkvalitet, ergonomi og eliminering av bakgrunnsstøy. Selvsagt tilpasset Unified Communications. 

Les mer