De kraftigste verktøyene for næringslivet er produktene folk allerede elsker å bruke.

Apples produkter har alltid vært utviklet med like stor tanke for hvordan vi jobber, som for hvordan vi lever. I dag brukes de til å finne bedre samarbeidsformer, til å utvikle apper som kan forandre hele bransjer, og til å åpne for nye muligheter gjennom ekstern ekspertise og støtte. Og – de er skapt for for å fungere sammen med hverandre, uansett hvor arbeidet gjøres. Vi tror at mennesker helst vil bruke teknologi de føler noe for. Og ved å gjøre det, blir de i stand til å se helt nye muligheter for virksomheten.

Teknologi skapt for hvordan medarbeiderne dine helst vil jobbe.

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Kom i gang, gjør fremskritt eller behold forspranget.

Uansett hvor langt du har kommet med implementering av Apple-produkter i bedriften, tilbyr vi løpende tjenester, support og informasjon for en rask og enkel integrering. Vi kan hjelpe deg å utvikle en visjon for mobilitet i bedriften, jobbe sammen med deg for å finne eller bygge en tilpasset app, og sørge for at du har verktøyene du trenger for å rulle ut og administrere enhetene.

Kontakt oss for et møte rundt Apple's løsninger for næringslivet!

Finn ditt bedriftssenter