Perfekt både inni og utenpå. Den følelsen.

HTC One har mye å leve opp til. Forgjengeren, for øvrig med samme navn, var den smarttelefonen som fikk flest utmerkelser i 2013. Nå er oppfølgeren her.

Nye HTC One (M8) har et helt nytt design, med runde hjørner og kurvet bakside, utformet for å ligge godt i hånden. Rammen er frest ut i ett stykke, i børstet og polert aluminium slik at man får en nydelig finish og et eksklusivt preg. Denne mobilen er som et smykke!

Også innsiden oser kvalitet, med lynrask prosessor, suverene tekniske spesifikasjoner og krystallklar skjerm. Nytt kraftig batteri og smart strømstyring sørger for betraktelig bedre batterikapasitet enn forrige modell, og plass til SD-kort gjør at du kan lagre opptil 128 GB data på telefonen. Perfekt for businessbrukeren!

HTC One har dobbelt kamera på baksiden: Det ene tar bilder, mens det andre samler avstandsinformasjon slik at man kan endre fokusområde etter at bildet er tatt – eller konstruere 3D-bilder. Blitsen er også ny, med fem ulike nivåer. HTC snakker forresten ikke om megapiksler lenger, men om ultrapiksler, som henter inn 300 % mer lys enn tradisjonelle piksler. Dermed er det duket for bedre bilder under dårlige lysforhold.

HTC har også gjort en rekke utbedringer i brukergrensesnittet. Du kan blant annet betjene telefonen fra slukket skjerm. Også musikkspilleren er forbedret, og høyttalerne er betydelig oppgradert. På HTC One er det en fryd å lytte til musikk!

Prøv den hos oss!

Finn ditt bedriftssenter

HTC One (M8)

  • Qualcomm Snapdragon firekjerners prosessor
  • Lekker design i børstet metall
  • 5” HD-skjerm med Gorilla Glass og vidvinkelvisning
  • BoomSound-høyttalere
  • Lang batteritid
  • 16 GB internminne
  • Plass til MicroSD-minnekort