Fra smarttelefon til en intelligent telefon. Den følelsen.

Se opp for Huawei! Mate 10 Pro stiller med forrykende hastighet, knallbra kamera, topp batteri og verdens første AI-prosessor.

Huawei lanserer toppmodellen Mate 10 Pro for det norske markedet. Kunstig intelligens, heldekkende skjerm, lekker design, suveren ytelse og fordelaktig pris gjør Huaweis nye flaggskip til en svært ettertraktet businesstelefon. 

Telefonen har pre-5G-hastigheter og avanserte antenner med mulighet for å bruke to sim-kort som kan både kjøre 4G og VolTe på samme tid. Den er i tillegg vann- og støvresistent i henhold til IP67.

Like lur som du. Nesten.
Huaweis nye, banebrytende databrikke heter Kirin 970. Den lærer seg hvordan du bruker telefonen og tilpasser seg deretter. Resultatet blir en raskere og mer stabil telefon, smidig traktering av apper, effektive muligheter for multitasking og en intuitiv brukeropplevelse.

AI-teknologi (artificial intelligence) sørger blant annet for en enda sikrere telefon som kan beskytte deg i sanntid. Det betyr du ikke er avhengig av å logge deg på en server for sikre telefonen.

Du har et kamera som automatisk kan gjenkjenne motiver basert på analyse av over 100 millioner bilder. Telefonen kan også gjenkjenne opptil 2000 bilder i minuttet, noe som er over dobbelt så raskt som konkurrentene og kraftigst på markedet.

Mate 10 Pro har avanserte oversettingsfunksjoner som gjør at du kan gjenkjenne og oversette språk uten å være koblet på nett, samt effektiv intelligent støyreduksjon i telefonsamtaler.

Førsteklasses kamera og batteri 
Huawei samarbeider med Leica på kamerafronten og har et dobbelt kameraoppsett for å fange flere detaljer samt skape «bokeh»-effekten man er kjent med fra speilreflekskameraer. Begge linsene har verdens største blenderåpning på 1.6 som gjør at den fanger 90 % mer lys enn forgjengeren. Kameraet er igjen basert på kunstig intelligens og gjenkjenner både motiver, gjenstander og lysforhold automatisk.

Batteritiden er ypperlig, opptil tre dager med et 4000MaH batteri. Huawei supercharge får deg fra 0-58% på 30 minutter. AI kommer også på banen når det gjelder batteribruk. Systemet gjenkjenner hvordan du bruker mobilen og setter inn batteri- og minneressurser der det trengs.

Mobilt kontor? Med en enkel skjermkabel kan Huawei Mate 10 Pro kobles til en PC. Ingen dokkingløsning nødvendig! Huawei kaller det easy projection og du kan bruke telefonen din til å surfe, lage presentasjoner, mailklient og mye mer, takket være EMUI desktop som automatisk starter opp og er klar for bruk. Med virtuelt tastatur og mus fra telefonen så trenger du heller ikke å ta med deg mus og tastatur når du er på farten.

Huawei Mate 10 Pro er på lager 27. november. Forhåndsbestille? Finn ditt nærmeste bedriftssenter

tek

«En toppmodell det er lett å bli glad i! Byr på knallbra kamera, batteri som varer lenge og hastighet som et olja lyn.»  
tek.no 20. oktober 2017

Huawei Mate 10 Pro

  • Operativsystem: Android 8 Oreo / EMUI 8.0
  • 6" FullView rammeløs 6" OLED-skjerm
  • Verdens første telefon med innebygget kunstig intelligens (Neural Processing Unit)
  • Intelligent Leica Dual kamera som kan gjenkjenne over 2000 bilder i minuttet
  • F1.6 + F1.6 linser (90% mer lys enn forgjenger)
  • Stort batteri med 4000MaH og strømregulering ved bruk av kunstig intelligens
  • Huawei Easy projection – bruk telefon som en PC ved enkel tilkobling med kabel for EMUI desktop-modus
  • 6GB ram og 128 GB lagringsplass
  • Dual-Sim (4G+ på begge innganger)
  • Støv- og vanntett