Optimalisert for Skype for Business!

Undersøkelser viser at åpne kontorlandskap utfordrer konsentrasjonsevnen og går utover effektiviteten. Jabras nye headsetserie er spesielt utviklet for bruk i støyende kontormiljøer.

Åpne kontorlandskap er utbredt i Skandinavia. En undersøkelse IDC utførte for Jabra i fjor viste at seks av ti skandinaviske kunnskapsarbeidere har tilhold i slike miljøer. Åpne kontorlandskap skal fremme samarbeid og kunnskapsdeling mellom ansatte, men det skjer på bekostning av effektivitet. I en global YouGov-undersøkelse svarer kun 12 prosent at de er mest effektive i åpne landskap, og 60 prosent anslår at over 100 arbeidstimer går tapt årlig på grunn av forstyrrelser og støy. 

Jabra lanserer derfor en headsetserie som er spesielt utviklet for å dempe ulike typer lyd og forstyrrelser i åpne kontormiljøer. Jabra Evolve-serien består av fem ulike varianter, som blant annet har et innebygget lys som signaliserer at man ikke ønsker å bli forstyrret.

Utover lekker design har produktene i Jabra Evolve-serien store, komfortable øreputer, diskret mikrofonarm og lydkvalitet i toppklasse. Støydemping skjer ved hjelp av lydbølger, en rødt lys-indikator markerer at brukeren er opptatt i for eksempel en samtale og en funksjon som stenger lyden gjør at man ikke trenger å ta av headsettet for å snakke med sidemannen. 

Jabra Evolve-serien
Serien består av fem modeller; Jabra Evolve 20, 30, 40, 65 og 80. Utvalget gjør at ansatte kan konsentrere seg bedre i åpne kontorlandskap, i virtuelle miljøer og på farten. 

Kom innom oss for en demonstrasjon! Finn ditt bedriftssenter      

Jabra Evolve 80

Kablet stereoheadset til PC-telefoni, mobiltelefon og nettbrett. Aktiv støyreduksjonsteknologi og store øreklokker som dekker øret og fjerner uønsket lyd. USB-adapter med 3,5 mm kontakt i kontrollenheten som du kan koble headsettet til PC med, samt mobiltelefon og nettbrett. Førsteklasses lydopplevelse!

 


Jabra Evolve 65

Trådløst stereo- og monoheadset med Bluetooth-teknologi som gir inntil 30 meter trådløs frihet med tilkobling til PC. Inntil 10 timer ladetid. Dobbel tilkobling gjør at du kan koble headsettet til PC og en annen Bluetooth-enhet samtidig, slik at du kan snakke med enheten du foretrekker.

 


Jabra Evolve 40

Kablet stereo- og monoheadset til PC-telefoni, mobiltelefon og nettbrett. USB-adapter med 3,5 mm kontakt. Opptattlys på headsettet viser når du er opptatt i en samtale. Mikrofonarmen kan justeres opp i hodebøylen når headsettet brukes til musikk.

 


Jabra Evolve 30 og 20

Kablet stereo- og monoheadset til PC-telefoni. Optimert til Unified Communication med USB-adapter som du enkelt kan koble til PC. Velg mellom øreputer i kunstskinn eller skumplast.

 

Jabra Evolve

  • Førsteklasses lyd
  • Ny moderne design for andre generasjons UC-headsets
  • Aktiv og passiv støydemping
  • Multiuse – fungerer både med PC-er og smarttelefoner
  • Fungerer som musikk-headset
  • Optimalisert for Skype for Business