Windows Phone 8: Akkurat slik du vil ha det.

Nokia har lansert flaggskipet Lumia 920 med 4G og optisk bildestabilisator. HTC 8X kan skilte med vidvinkelkamera og fantastisk lyd, mens Samsung Ativ S er slank og nett, til tross for en HD-skjerm på hele 4,8 tommer. Alle kjører nyeste versjon av Windows Phone.

De nye Windows-telefonene er spesielt velegnet for bedriftsbrukere: Operativsystemet har høy sikkerhet, enkel administrasjon og en intuitiv brukeropplevelse.

Produktiviteten ivaretas gjennom den sterke e-post-, kalender- og Exchange-støtten. Innebygd Office og direkte tilgang til Sharepoint og SkyDrive-baserte dokumenter gjør det enklere enn noen gang å jobbe mobilt, og Windows Phone er det naturlige valget for bedrifter med Sharepoint, Lync eller Office 365.

Ingen sensitiv informasjon på avveie

Datasikkerheten på Windows Phones ivaretas gjennom kryptering av data og låsing av minnekort til mobiltelefonen. I praksis er det nesten umulig å få tilgang til noe som helst på telefonen uten passordet. Mistet telefonen? Brukeren eller IT-avdelingen kan selv plassere telefonen på et kart, ringe den, legge inn en unik beskjed på skjermen, eller slette alt innholdet. Alle applikasjoner kjører også isolert i såkalte “sandkasser” der ingen applikasjon kan få tilgang til data fra andre applikasjoner. Sjansen for at brukerens data kommer på avveie er på denne måten minimert.

Smartere apps

Bedrifter med utstrakt bruk av egne, bedriftsinterne applikasjoner kan sette opp en egen bedriftshub og la medarbeiderne plukke applikasjoner herfra. Med levende “fliser” trenger du ofte ikke engang åpne applikasjonene for å hente ut informasjonen du trenger, og applikasjonene integreres i hverandre for den beste brukeropplevelsen.

Hvordan komme i gang?

Det er enkelt å ta i bruk en Windows Phone: tast inn en Live-ID, e-post’en på jobb, eventuelle Facebook,- LinkedIn- og Twitter-profiler, og så er man i gang. Alle kontakter synkroniseres inn, e-post og kalender settes opp, og, hvis du er en Office 365-bruker, har du automatisk tilgang til dine dokumenter på Sharepoint. På nett overalt – den følelsen!

Hva er nytt i versjon 8?
Nytt i Windows Phone 8 er blant annet at du selv kan velge størrelse på flisene ("tiles-ene"). Maskinvaren i de nye Windows-telefonene er kraftig forbedret, og bedrifter vil sette pris på at sikkerhetsfunksjonene er ytterligere styrket i det nye operativsystemet. 

Den nye mobilversjonen av Internet Explorer gir en mye mer desktop-nær opplevelse. Låseskjermen gir mer informasjon enn før, og det er lettere å flytte filer til og fra PC-en. Xbox Music Store er en ny streamingtjeneste som minner om Spotify og Wimp. Kartfunksjonen er forbedret, og funksjonen "Barnehjørnet" gjør at du kan låne telefonen til ungene uten å risikere facerape. En annen smart funksjon er muligheten for å gruppere kontakter og dele ting med dem i egne "rom". Windows Phone omtales som et friskt pust – absolutt verdt å se nærmere på!

Utforsk de nye Windows-telefonene hos Telehuset!

Finn ditt lokale bedriftssenter

Windows Phones

  • Høy sikkerhet
  • Innebygd Office
  • Proff Exchange-støtte
  • Enkel administrasjon
  • HTML5
  • Lett å lage intern-apps