Gjør store ting på jobben. Den følelsen.

Endelig er den her: Den nye gigantmobilen fra Samsung. 6,3” stor Infinity-skjerm og trykkfølsom penn gir et arbeidsverktøy med uante muligheter – og en helt ny brukeropplevelse.

Galaxy Note8 forener det beste fra mobiltelefonen og det beste fra nettbrettet. Ta notater rett på skjermen med den suverene S Pen. Ta skarpe bilder uansett lysforhold. Og bruk mobilen bekymringsfritt: iris-skanner og Samsung Knox sørger for sikkerhet, og mobilen er vannbestandig i henhold til IP68 (ned til 1,5 meter i 30 minutter). 

Den smale skjermen gjør det enkelt å skrive og navigere med bare én hånd, du trenger ikke å rulle like mye, og kan navigere i andre apper uten avbrudd.

Perfekt for multitasking
Med Infinity-skjermen blir ramme og kanter mindre fremtredende, noe som gir et grenseløst inntrykk. Knappene er fint integrert i skjermens grensesnitt og tilpasser seg etter skjermmodus. Den fysiske hjem-knappen er beholdt i form av en trykksensor.

Den særegne Infinity-skjermen gir bedre oversikt, du kan ha flere vinduer åpne samtidig og får nye og bedre muligheter til å jobbe effektivt og rasjonelt på mobilen. Enten du vil lese e-post, kontrollere lagerbeholdning eller oppdatere CRM-systemet. Det intuitive grensesnittet gir en bedre opplevelse av såvel arbeidsdokumenter og produktfilmer som nettmøter.

Skarpt fokus i alle situasjoner
Avansert kamerateknologi gir skarpt fokus også under dårlige lysforhold. Hver enkelt piksel i kameraet har to separate fotodioder som fungerer sammen, på samme måte som våre to øyne, noe som gir raskt og nøyaktig autofokus.

Høyteknologisk penn følger med
Pennen er rask å bruke og gir deg fantastiske muligheter til å uttrykke deg. Ta raske notater uten å åpne skjermen. Merk på bilder, ring inn på kart, stryk over i tekst. S Pen er trykkfølsom og har funksjoner som tar kreativiteten din til nye høyder.

Jobb enklere med DeX* 
Forvandle din Galaxy Note8 til en arbeidsstasjon ved å koble DeX til en ekstern skjerm. Du får en PC-lignende opplevelse med mus og tastatur. Bruk DeX til å svare på e-post og jobbe med dokumenter i forskjellige vinduer, slik du er vant til på en PC.

Samsung Knox – sikkerhet på flere nivåer
Samsung Knox er en plattform for mobile løsninger til organisasjoner av alle størrelser. Den gir forretningsfordeler ved å kombinere brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet på flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å håndtere enheter, beskytte mobildata og la medarbeiderne jobbe fritt. Kombinasjonen av irisskanner og Samsung Knox gjør det dessuten mulig å atskille og beskytte private data og bedriftsdata. Som identifikasjon er irisskanneren opptil 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykkleser. 

På lager fra 15. september Forhåndsbestill hos ditt bedriftssenter 

 

dex

Med DeX Station (verdi kr 1590,- ) kan du lett koble Galaxy Note8 til en skjerm og jobbe med tastatur og mus* på samme måte som på en PC. Ved forhåndskjøp av Galaxy Note8 inngår en DeX Station uten ekstra kostnad. Tilbudet gjelder fra 23. august 2017 kl.17.00 til 14. september 2017 kl. 23.59.

Slik gjør du:

1. Åpne Samsung Members-appen og logg på med din Samsung Account.
2. Klikk på tilbudet.
3. Fyll ut dine personopplysninger og IMEI-nummer som du finner under innstillinger på telefonen eller på emballasjen.
4. Du mottar en bekreftelse via Samsung Members-appen, og din DeX Station vil bli sendt til adressen du har oppgitt.
5. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen mellom 15. og 30. september 2017. (Tilbudet gjelder én gang per kunde og så langt lageret rekker.) *Skjerm, tastatur og mus inngår ikke.

*Gjelder ved forhåndskjøp av Galaxy Note8 i Sverige, Norge, Danmark og Finland (Nordic Approved). Tilbudet gjelder fra 23. august 2017 kl. 17.00 til 14. september 2017 kl. 23.59. DeX Station leveres separat og ikke sammen med telefonen (registrering og verifisering av kjøp for leveranse av DeX Station gjøres i Samsung Members-appen). DeX Station fungerer bare sammen med Samsung Galaxy S8, S8+ og Note8. Skjerm, tastatur og mus kjøpes separat. Bildeskjermen må ha støtte for minst Full HD-oppløsning og ha en HDMI-port. HDMI-kabel følger ikke med.

 

Samsung Galaxy Note8

  • Infinity-skjerm på 6,3”
  • Avansert kamerateknologi
  • Vannbestandig ihht IP68
  • Iris-skanner
  • S Pen
  • Sikkerhet med Samsung Knox
  • Ekstra lagring med MicroSD
  • Plass til to SIM-kort (skill mellom jobb og privat)