Skjerm uten grenser. Den følelsen.

Samsung har virkelig tenkt «outside the box» med Galaxy S8. Faktisk i den grad at selve boksen, eller rammen rundt skjermen, nærmest er forsvunnet. Den spektakulære Infinity-skjermen går helt rundt til kanten og skaper en følelse av grenseløse former. 

Det nye Samsung-flaggskipet kommer i to utgaver: S8 med 5,8” skjerm og S8+ med hele 6,2” skjerm. Begge er vannbestandige ihht IP68 (støvbestandig og vannbestandig ned til 1,5 meter i 30 minutter).

S8-test

Større skjerm
Den store, buede skjermen gir en sømløs opplevelse og en telefon som ligger godt i hånden. Skjermformatet er 18:9, altså litt høyere enn det vanlige 16:9-formatet. Denne nye skjermstørrelsen gir en bedre oversikt over arbeidet ditt, og du trenger ikke bla så mye. Du kan dele opp skjermen og gjøre flere flere ting samtidig – lese e-post, sjekke lagerbeholdningen og oppdatere CRM-systemet. Perfekt for multitasking! Knappene er integrert i skjermen, noe som gir en bedre opplevelse av det som skjer på skjermen – enten det er et videomøte, arbeidsdokumenter, film eller nettsurfing.

En avansert kamerateknologi sørger for svært gode bilder, selv i dårlige lysforhold. 

Høyere sikkerhet
Iris-scanner gjør at du kan låse opp skjermen bare ved å se på den. S8 kommer med fingeravtrykksleser i tillegg, men iris-metoden går for å være 200 ganger sikrere enn fingeravtrykk-metoden. I tillegg sørger sikkerhetsplattformen Samsung Knox for at det er trygt å ha bedriftssensitive data på mobilen. 

Jobb enklere med DeX
Gjør din Galaxy S8 til en arbeidsstasjon ved å koble til ekstern mus og skjerm ved hjelp av dockingstasjonen DeX (ekstrautstyr). På den måten får du en fullverdig PC-opplevelse. Eller bruk DeX for enkelt å svare på e-post og arbeide med dokumenter i forskjellige vinduer, slik du er vant til på en PC. Les mer om DeX her

På lager nå!  Bestill hos ditt bedriftssenter - NÅ ! 

aaretsmobil

«Du finner rett og slett ikke en mobil som klarer å matche Samsungs nye toppmodell»  – TEK.no 18. april 2017

«Svært høy wow-faktor!» – Dinside.no 19. april 2017

«Sjelden har vi følt trang til å vise frem telefonen frem til kompiser, familie og kollegaer» – Dinside.no 19. april 2017

Samsung Galaxy S8

  • Skjermen på S8 er 5,8” (målt diagonalt over skjermen, og 5,6” når de avrundede hjørnene er trukket fra)
  • Skjermen på S8+ er 6,2” (6,1” når de avrundede hjørnene er trukket fra)
  • 64 GB minne + microSD (opptil 265 GB)
  • Avansert kamera med økt lysfølsomhet og rask autofokus
  • Iris-scanner
  • Vanntett og støvtett ihht IP 68
  • Operativsystem: Android 7.
  • 3 forskjellige farger
  • 2 års garanti