Verdens beste mobilkamera*. Den følelsen.

Sonys nye Xperia™ Z5-serie består av heftige toppmobiler med suveren batteritid, fingeravtrykksensor, kamera i verdensklasse og unik, vanntett** design i frostet glass.

Serien består av tre telefoner. Z5 og Z5 Compact har henholdsvis 5,2” og 4,6” skjerm, mens toppmodellen Z5 Premium har 5,5" skjerm og tidenes høyeste skjermoppløsning. En pikseltetthet på 806 ppi gjør den mer enn dobbelt så skarp som konkurrentene. Telefonen ligger også i toppskiktet når det gjelder ytelse og batteritid. 

Alle de nye Xperia™ Z5-modellene er vanntette** og støvbestandige. Fingeravtrykksensor gjør at de kan åpnes biometrisk, altså med fingeravtrykk i stedet for passord.

Z5-serien har fått et kraftig oppgradert kamera og kan skilte med 23 megapiksler og en ekstrem lysskarphet. Kameraet finner fokus på rekordraske 0,03 sekunder. Dette skal rett og slett være verdens beste mobilkamera*.

4G Cat 6 for raskere surfehastighet og Qualcomm® Snapdragon 810 Octa-core 64-bits prosessor gjør Z5-telefonene til lynraske arbeidsverktøy. Mange vil også sette pris på lagringskapasiteten: Z5 og Z5 Compact har plass til MicroSD-minnekort med inntil 200 GB, i tillegg til de 32 GB som er innebygd.

«Sony har gjort det igjen. Man har levert en mobil som ikke bare er den overlegent beste mobilen i kompaktformat, men til og med en av de bedre mobilene overhodet» Lyd&Bilde

«Det finnes ingen annen kompaktmobil som kan vise til de egenskapene og den ytelsen som Xperia Compact Z5 har» tek.no

«Det finnes ingen bedre mobiltelefon på markedet». tek.no om Z5 Premium

Kom innom og prøv Z5-mobilene hos oss! Finn ditt bedriftssenter 

 

* Testet mot ledende smarttelefoner i 2015. Les mer på www.sonymobile.com/testresults

** Vanntettheten gjelder bare hvis alle porter og beskyttelser er helt lukket. Du bør ikke la enheten komme helt under vann eller utsette den for sjøvann, saltvann, klorert vann eller væsker som for eksempel drikkevarer. Misbruk og feil bruk av enheten opphever garantien. Enheten har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Du finner mer informasjon på www.sonymobile.com/waterproof Vær klar over at Xperia har en USB-port uten deksel for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før du lader enheten.

Sony Xperia™ Z5-serien

  • 23 megapiksler og autofokus i verdensklasse
  • Alt av teknologi
  • Opptil to dagers batteritid
  • Fingeravtrykksensor for økt sikkerhet
  • Ny unik design i frostet glass
  • Luke for MicroSD-minnekort åpner for 200 GB ekstra lagringsplass
  • Mange spreke farger å velge mellom