Alltid et skritt foran. Den følelsen.

Med den nye Xperia™ X-serien tar Sony neste skritt inn i framtiden. Skarpe bilder også i bevegelse, et batteri som klarer mer enn noensinne og et design som ligger perfekt i hånden. 

X-serien består av mellomklassemobilen Xperia™ XA, flaggskipmodellen Xperia™ X og tungvekteren Xperia™ X Performance som er vann- og støvbestandig.

Autofokus som fanger det uventede
Med Xperia™ X og Xperia™ X Performance kan du fryse motivet midt i bevegelsen – med svært høy skarphet. Den spesielle tracking-teknologien i Predictive Hybrid Autofocus gjør at kameraet selv følger motivet og forutser bevegelsene. På denne måten fanger du det mest uventede øyeblikket med enestående presisjon. De korte responstidene gjør dessuten kameraet til Sonys hittil raskeste. Og Exmor RS™-sensorene gjør bildene tydelige også i svakt lys, enten du tar selfies eller bilder med hovedkameraet.

Det smarteste batteriet så langt
Ved normal bruk holder batteriet i opptil to døgn* på hver lading. Alle de tre modellene i Xperia™ X-serien kan registrere batteriets belastning og temperatur og dermed lade det optimalt i hver enkelt situasjon. Den nye teknologien, Qnovo Adaptive Charging, gjør at du kan lade mer på kortere tid og til og med forlenge levetiden til batteriet.

Nytt design for perfekt grep
Den nye designen har optimal form og ligger perfekt i hånden. Størrelse, overflate og brukervennlighet. Resultatet er et 5-tommers display med buede glasskanter, en bakside uten skjøter og en litt smalere modell. En design som gjør smarttelefonen like naturlig å holde som den er behagelig å se på. Xperia™ X og Xperia™ X Performance har en bakside av metall, sistnevnte også med børstet finish på to av fargevariantene.

Ikke redd for litt vann
Med Xperia™ X Performance trenger du ikke være redd for væromslag. Toppmodellen i X-serien har den høyeste vannbestandighets-klassifiseringen som er mulig å oppnå**, så det er ingen fare om du blir overrasket av regn eller om du må skylle mobilen under springen. Men husk: Alle porter og beskyttelser må være helt lukket.

Hva skiller de tre modellene?
Xperia™ X og Xperia™ X Performance har bedre kamera enn XA-modellen. De har dessuten microSD-inngang for ekstra lagringsplass. XA har en MediaTek MT6755-prosessor, Xperia X har en Snapdragon 650-brikke, mens toppmodellen Xperia X Performance inneholder en Snapdragon 820 – som er en av de kjappeste systembrikkene på markedet akkurat nå. På skjermfronten kommer Xperia X og X Performance med en 5-tommers skjerm med 1080p-oppløsning, mens XA har en 5-tommer med 720p. Kun Xperia™ X Performance er vann- og støvbestandig.

Xperia X og XA er på lager. X Performance er rett rundt hjørnet. Finn ditt bedriftssenter

 9av10  "Sony Xperia X Performance er rask, vanntett og god å bruke." 

 

* Batteritiden er målt ved hjelp av Sony Mobile Communications ABs bruksprofil for smarttelefoner, som ble definert i september 2014 for å representere en vanlig smarttelefonbruker, inkludert men ikke begrenset til en rekke ulike bruksscenarioer (samtale, SMS, surfing, sosiale medier, spill, musikk, fotografering, bildevisning, videoavspilling online, videoinnspilling og -avspilling).

** Du bør ikke la Xperia™ X Performance komme helt under vann eller utsette den før sjøvann, saltvann, klorert vann eller væsker som for eksempel drikkevarer. Misbruk og feil bruk av enheten opphever garantien. Enheten har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Mer info på www.sonymobile.com/waterproof. Vær klar over at Xperia™ har en USB-port uten deksel for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før du lader enheten.


Sony Xperia™ X-serien

  • Tre modeller i tre prisklasser
  • 5" skjerm
  • Lynraskt kamera med unik autofokus
  • 23 megapiksler (13 i Xperia™ XA)
  • Mer effektiv lading og lengre batterilevetid
  • Nyskapende design