«Telefonsalg uten telefon»

Med nettskyen kan telefonselgerne i Alphapartner slippe hendene fri og jobbe mer effektivt. 

Alphapartner i Askim selger annonser for blant andre Egmont Publishings blader som Lev Landlig, Foreldre&Barn, Rom 123, Kamille, Hjemmet og ViMenn. Selskapet samarbeider tett med Telehuset Askim for å utnytte fremtidsrettet IT- og kommunikasjonsteknologi.

Nettsky- og samhandlingsløsningen Office 365 med taleintegrasjon innebærer at selgerne ikke trenger å bruke telefoner. All ringing foregår via PC-er. Headset sikrer god lyd og frie hender til å sende mail, skrive notater og utnytte kommunikasjonsmulighetene i nettskyløsningen, som å kunne chatte med kollegaer mens man snakker med kunder.

– Løsningen gir fleksibilitets- og produktivitetsfordeler. Det er praktisk å ha alt samlet på PC-ene og slippe å ha telefonen til øret. Dessuten gir det trygghet at løsningen i praksis ikke har nedetid, sier Trine Bjerklund Hagen.

Alphapartner er relativt nystartet og har samarbeidet tett med Telehuset Askim i oppstartsfasen.

– For oss var det viktig å ha en IT- og telekommunikasjonspartner med lokal tilstedeværelse. Det er i praksis stor forskjell på å ringe et sentralt supportnummer versus å ha en partner rett i nærheten. Telehuset Askim har vist et imponerende servicenivå, sier Bjerklund Hagen.
 

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  Finn ditt nærmeste bedriftssenter her


Alphapartner

  • Selger reklame for små og mellomstore bedrifter, som Egmont Publishing og Teknisk Ukeblad
  • Vant i 2015 Askim kommunes gründerprosjekt «Askim drivhus», som innebar gratis lokaler i et halvt år i Østfold næringspark, stipend og bedriftsveiledning
  • 8 ansatte og vekstambisjoner