«Bedre kundeservice med Mobilt Bedriftsnett»

– Vi har holdt på i nesten 70 år, men teknologisk har vi kanskje ikke vært så gode. Dette har vi nå gjort noe med, forteller Trond Inge Bjertnes i Barnevognhuset Rudo.

Telehuset Holbergsplass har hjulpet den tradisjonsrike barneutstyrskjeden med å legge om fra IP-telefoner til Mobilt Bedriftsnett fra Telenor.

– Nå kan vi enkelt informere om de enkelte avdelingene, oppgi åpningstider, sette over telefoner, og se hvem som ikke har fått svar. 

De tre butikkene er koblet sammen i ett system med felles tidsstyring. Når kundene ringer, kommer de til en talemelding der de taster videre for å komme til riktig avdeling. På den måten får Barnevognhuset Rudo kommunisert at de har tre butikker i Oslo og Akershus. Hvis én avdeling stenger tidligere, får kunden beskjed om dette, og kan da velge en av de andre avdelingene.

Barnevognhuset har fått ett nytt fellesnummer som er enkelt å kommunisere, i tillegg til at de gamle numrene er beholdt og koblet opp til det nye systemet.

 – Vi bruker nå en blanding av vanlige mobiler og mobile bordapparater til å besvare samtalene som kommer inn. Det ringer da likt på flere telefoner, og kunden får raskere svar. Det er også enkelt å sette over samtaler til de andre avdelingene, forteller Bjerknes.  

Innringer får også et tastevalg med opplysning om åpningstider. Dette sparer butikkene for mange unødvendige telefoner, og det er færre forstyrrelser mens man ekspederer kunder i butikken. Rådgiveren fra Telehuset har også ordnet det slik at hvis noen ringer inn når butikkene er stengt, får de informasjon om nettbutikken.

– Denne mobile bedriftsløsningen har fungert helt perfekt for oss, og åpner for økt salg i butikkene, sier en fornøyd Bjerknes. De har til og med fått bedriftsrådgiveren fra Telehuset til å spille inn talemeldingene for seg – det er hennes stemme som fronter Barnevognhuset Rudo.

– Overgangen til Mobilt Bedriftsnett fungerte knirkefritt – både talemeldinger og menyer med tastevalg rutet mot svargrupper var på plass fra dag én. Det å ha en dedikert forhandler gir oss ekstra trygghet. Vi får god service av alle som jobber hos Telehuset Holbergsplass, og anbefaler dem både til oppsett, support og kjøp av mobiltelefoner.  

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  Finn ditt nærmeste bedriftssenter her


Barnevognhuset Rudo

  • Tradisjonsrik leverandør av barnevogner og utstyr
  • Har holdt på i nesten 70 år
  • To butikker i Oslo (Grønland og Ullevål) og én på Strømmen Storsenter