«Enklere hverdag og bedre service med Telehuset»

– Vi slet voldsomt med de fasttelefonibaserte sentralbordene. Telehuset Tromsø sørget for at vi alle ble et vandrende sentralbord og fikk en mye enklere hverdag.

Kraemer Maritime har lang fartstid innenfor maritim forsyning og logistikk. I praksis levering av proviant og forbruksmateriell til skip, offshore, oljeplattformer og fiskefartøy. Selskapet må være tilgjengelig 24/7/365 for kunder langs hele kysten fra Kirkenes i nord til Oslo i sør. I tillegg til hovedkontoret i Tromsø har selskapet ni avdelinger rundt om i landet.

Tidligere hadde alle fasttelefonibaserte sentralbord fra omtrent like mange leverandører. Systemene var preget av hyppige feil, datasystemer som ikke spilte på lag med sentralbordene og mange kontaktpunkter å forholde seg til. Selskapet tok kontakt med Telehuset Tromsø, som presenterte løsningen Mobilt Bedriftsnett. Kraemer Maritime AS gikk for løsningen.

Etter en times opplæring av ansatte og nedlastning av en applikasjon på deres mobiler hadde Kraemer Maritime en fleksibel og fremtidsrettet sentralbordløsning ved alle kontorene. Kundene får alltid svar og det er gratis å ringe internt. Løsningen lar deg markere fravær og se om kollegaer er ledige eller opptatt. Dessuten er 1881 integrert slik at man ser hvem som ringer.  

– Vi har fått en ny og mer effektiv hverdag uten ergrelser og kan fokusere på kundene i stedet. I tillegg er det veldig praktisk med kun én leverandør å forholde seg til, sier Bjørgve.

Filmen nedenfor forteller mer om hvordan Kraemer Maritime har fått hverdagen til å sveve! 

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  Finn ditt nærmeste bedriftssenter her


Kraemer Maritime

  • Lange tradisjoner med maritim forsyning og logistikk. Allerede i 1955 startet Kraemer Maritime med leveranser til skip ut fra Tromsø.
  • I dag kombinerer selskapet lang erfaring fra skipshandel med moderne forretningssystemer og datainfrastruktur.
  • Hovedkontor i Tromsø og logistikk-kontorer i ni norske byer.
  • 70 ansatte og omsetning på 590 millioner (2013).